BlogGalleryCasemodZoekenContactOver ons

Ninjatown review

 

                              Ninjatown review

"Zo simpel als Ninjatown oogt zo hardcore is de game."

 

Ninjatown, ik hoor velen van jullie al denken,wtf. En ik dacht precies hetzelfde toen ik screenshots van de game voor het eerst zag. Het zag er zo kiddy uit, en niet dat het voor mij een probleem is normaal. Maar had gelijk mijn oordeel klaar staan. Had ik dit nu maar niet gedaan. Want toen ik mijzelf er toch overheen zette bleek dat dit toch een van de beste ds games is die ik heb gezien Alleen maar om het feit dat simpele games toch heel goed uit kunnen pakken.

nin2

Bescherm de koekjes Jeroen-san!

De wereld van ninjatown heeft al lang in vrede geleefd. En de ninja's waren altijd trotse bezitters van hun geheime ninja koekjes recept. Totdat er een invasie van demonen ninjatown binnenviel. En sindsdien is het de taak aan de burgermeester van ninjatown en zijn ninja's om de demonen buiten de stad te houden en het belangrijkste nog : Er voor te zorgen dat het koekjesrecept niet in de verkeerde handen valt, anders lopen de ninjas hun inkomsten mis.

 nin1

Houd de demonen tegen Jeroen-san!                                            

 Het spel speelt zich af op een plat veld, waarbij demonen van punt A naar punt B moeten komen. En natuurlijk aan jou de taak schoon om dit tegen te gaan. Daarbij kan je gebruik maken van zwakke maar snelle ninja's ( Wee ninja's ) die heel erg effectief zijn tegen snelle vijanden die langzame ninja's moeilijker vinden te pakken. Maar sterke ninja's zijn weer minder lang bezig met het neerrammen van demonen. Dan heb je ook nog ninja's die op lange afstanden vijanden kunnen vertragen of neer kunnen halen. De ninja's kan je neit alle kanten opsturen als in Red Alert bijvoorbeeld, maar die bewegen in de omtrek van hun huisje, dus door tactisch de huisjes van de ninja's te plaatsen kan je de demonen tegenhouden.

Harder, better, faster, stronger!

Naarmate je verder komt in het spel des te sterker en sneller vijanden worden, maar ook komen ze met meer getallen. En toch zal je maar met beperkte financiele middelen je rijk overeind moeten houden. Dus kan je gebouwen bouwen die je ninja's meer kracht, reikwijdte of snelheid geven. Ook kan je daarnaast de huizen van je ninja's upgraden om nog betere ninja's te krijgen. Dit geeft al snel een strategisch voordeel, helemaal als je Sniper ninja's een reikwijdte hebben van het halve speelveld.

nin4

Blaas Jeroen-san blaas...

Bij ninjatown kan je niet alleen verwachten dat al je ninja's het wel even voor jou oplossen. Er word immers van de gebruiker ook nog een boel interactie verwacht. Als de druk te hoog word, kan je speciale aanvallen gebruiken om de demonen af te remmen. Dit kan door middel van ninja poep en ninja babies kan je de demonen stremmen. Die special items krijg je na elke keer als je weer een level uitspeelt. Ook kan je door middel van je krachten te gebruiken demonen terug blazen ( ja door in de microfoon te blazen ) of ninja's wakker schreeuwen, of een andere favoriet van me met een vergrootglas demonen verbranden. Dit is natuurlijk het beste als je bijvoorbeeld in de trein loopt te dssen, anders sta je toch voor paal als je tegen je ds zit te schreeuwen of er tegen aan zit te blazen.

nin3

Sensei's oordeel

Zo simpel als Ninjatown oogt zo hardcore is de game. Er zit een leuk, maar lichtelijk absurd maar humoristisch verhaal in. Waarbij er echt een drive is om verder in die game te komen. De graphics zien er goed uit, en de tussenfilmpjes zijn helemaal de bomb. Het spel zit vreselijk goed in elkaar en is goed uitgebalanceerd. Je bent er alleen vrij rap doorheen, maar dan kan je het nog altijd opnemen tegen je vrienden.

 

 

 

 

Related Entries:
Nintendo maakt lijst games bekend tot Q1 2009
TeeCee Nieuws: DS
Nieuwe FF Crystal Chronicles Crystal Bearers trailer
Front Mission DS review
Casual gamer of Hardcore gamer?
(6) Permalink

comments


He Jeroen-san! Leuke review hoor, al ben ik zelf niet zo kapot van ninja town. Maar ik denk dat als je er een beetje tijd voor neemt het best een leuke game kan zijn.

Leuke review, Jeroen-san! Ninjatown is inderdaad een leuke game. Gewoon castle-defence in een nieuw jas. Erg leuk!

jeroen san leuk geschreven! speel het niet vaak maar door je verhaal krijg ik wel zin om een spelletje te spelen.

Also,the styles tend to be something similar Cheap Supra Shoes to If men and women print,it appears only picture Tibi,working while using photo over,or that will reflect the main element type associated with property as well as great landscapes,but Supra Skytop Shoes I don't know an effective way to nurture.Make positive the styling and apply design methods,gradually difficulties.Supra shoes individual output alternative footwear layout and design and Supra Chad Muska Skytop style methodology features many progress and style and design field together with a certain layout standard pattern seriously is just not styling as well as design shall be unique,such as a variety regarding methods.Chad Muska Skytop as well as manufacturer associated with subcultures close to modern shoes and also boots within a recent as well as well regarded as that there isn't doubt Terry Kennedy credit card Cheap Supra Footwear shoes whenever.


This is really simple. Visit your bank and set up an automatic monthly transfer of money from your checking account to savings. Best Sunglasses

add a comment

The Trackback URL to this comment is:
http://alwaysinmotion.freeflux.net/blog/plugin=trackback(2942).xml

No new comments allowed (anymore) on this post.